هزینه های قابل قبول مالیاتی
قانون مالیاتهای مستقیم ایران، انواع هزینه هایی را که ماموران مالیاتی می توانند به هنگام رسیدگی به حسابها، اسناد و در نهایت به هنگام تشخیص مالیات، آن هزینه ها را به عنوان هزینه های قابل قبول مالیاتی بپذیرند پیش بینی کرده است.
این هزینه ها مشتمل بر 29 سرفصل کلی است و اگر هزینه های مودی مالیاتی در قالب یکی از این 29 مورد نباشد اداره امور مالیاتی آن هزینه را قابل قبول نخواهد دانست و رد هزینه خواهد نمود و مبلغ اینگونه هزینه ها جزء درآمد مودی مالیاتی، به شمار نخواهد رفت و نسبت به آن مالیات تعلق خواهد گرفت.
برای اینکه هزینه های شما به عنوان هزینه قابل قبول مالیاتی شناخته شود به نکات زیر توجه بفرمائید:
1- هزینه هایی که جزء فهرست 29 موردی هزینههای قابل قبول یادشده در ماده 148 قانون مالیات های مستقیم باشد.
2- هزینه های یادشده باید در حد متعارف، باشد. بنابراین حتی اگر هزینه های شما جزء هزینه های قابل قبول باشد ولی نامتعارف و بیشتر از حد معمول باشد فقط نسبت به آن مقداری، قابل قبول خواهد بود که اداره امور مالیاتی آن را در حد متعارف و برابر با حد نصاب های قانونی و عرفی بداند.
3- هزینه های شما باید منحصرا در راستای کسب درآمد برای شرکت و برای کسب و کارتان باشد. بنابراین اگر هزینه هایی بکنید که به کسب درآمد و سودآوری شرکت و کسب و کارتان مربوط نباشد و باعث کمک به ایجاد درآمد و کسب سود برای شما نشود اداره امور مالیاتی، آن هزینه را بعنوان هزینه قابل قبول مالیاتی از شما نخواهد پذیرفت.
مشاوره در حوزه مالیات
آنی مشاور، مشاوران خبره و حرفه ای در زمینه مالیات دارد که می توانند با دریافت
مشاوره مالیاتی و با راه کار های مناسب باعث حفظ حقوق مالیاتی شما و جلوگیری از اشتباهات و تشخیص های مالیاتی نادرست در مورد شما شوند.
با نصب اپلیکیشن آنی مشاور از مشاوران مالیاتی،
مشاوره حقوقی در این زمینه دریافت کنید.
جهت برقراری ارتباط با مشاوران ،کارشناسان و وکلای متخصص «آنی مشاور» و یا در صورت نیاز به برگزاری کارگاه و دورههای آموزشی در خصوص قوانین و مقررات مربوط به این موضوع می توانید درخواست خود را برای دریافت مشاوره و خدمات حقوقی را از طریق دانلود و نصب اپلیکیشن آنی مشاور یا تماس با شماره های :
02188326049 و 09195663606 مطرح فرمایید.
نظرات (0)
فرم نظر